De Handige 100
De geheel onbetrouwbare en volledig incomplete lijst van mensen die je moet kennen om als artiest een succesvolle carrière in Nederland op te bouwen.

Een onmogelijke lijst ook, want degene die het verschil kan maken voor een metalband, slaat waarschijnlijk nog geen deuk in een pakje boter voor een trance-dj. De ene act breekt door na een serie van succesvolle concerten in het clubcircuit, voor de andere artiest is het van levensbelang dat de single op de radio wordt gedraaid. Het is voor iedereen anders en het is dus absoluut niet nodig om vrienden te worden met alle honderd mensen op deze lijst. Als het goed is, staan er hooguit vijf personen tussen die jou kunnen helpen naam te maken in de Nederlandse muziekscene.

Maar dan moet je toevallig ook nog wel heel erg geweldige muziek maken. Hoe handig deze honderd ook zijn, ze zijn ook maar zo goed als de artiesten voor wie ze werken.

Wil je weten wie er allemaal in de Handige 100 staan? Klik op receive the full article, vul dan je e-mailadres in en ontvang de volledige lijst.

(Tip! Gebruik gmail of hotmail voor de snelste verwerking. Bij andere providers kan wat vertraging in de verwerking optreden. Mocht je hiermee te maken krijgen, neem dan contact met ons op)

x

De Handige 100