Frans Vreeke - Is er een dokter in de zaal?
Bij elk willekeurig bedrijf wordt de directeur als het belangrijkste gezien. Alleen, wat doet zo iemand nu precies? Frans Vreeke weet als geen ander hoe je succesvol leiding geeft aan een poppodium.

 

De taken van een schoonmaker zijn duidelijk. En ook kan iedereen zich wel voorstellen wat een receptioniste de hele dag doet. Hoe hoger je in een organisatie komt, hoe vager het wordt. Bij een podium heb je mensen nodig die bier tappen en kaartjes verkopen. Er moeten mensen van het licht en de techniek zijn en je hebt een programmeur nodig die bandjes boekt. Dan nog een pr-medewerker die zorgt dat het publiek op de hoogte wordt gebracht van de aankomende concerten en iemand voor de administratie, dan ben je er wel. Een directeur hoeft toch alleen maar af en toe bij de gemeente aan te kloppen voor een zak subsidiegeld zodat iedereen z’n werk kan blijven doen? Als het zo simpel was, zouden er waarschijnlijk niet zoveel podia in problemen komen.

Wil je weten hoe het allemaal in elkaar zit? Klik op receive the full article, vul dan je e-mailadres in en ontvang de volledige lijst.

(Tip! Gebruik gmail of hotmail voor de snelste verwerking. Bij andere providers kan wat vertraging in de verwerking optreden. Mocht je hiermee te maken krijgen, neem dan contact met ons op)

x

Frans Vreeke - Is er een dokter in de zaal?