De weg naar Paradiso
Programmeurs Ben Kamsma en Jan Willem Sligting en enkele boekers schijnen hun licht op de route van repetitiehok tot grote zaal.

Dit artikel is een voorpublicatie uit het magazine Sex, Drugs & Rock ‘n’ Roll Highschool Vol. III. Vanaf 12 mei 2011 is het magazine gratis verkrijgbaar op verschillende distributiepunten door heel het land. Het magazine is ook tegen verzendkosten te bestellen op www.blitzkriegshop.nl.


Nog niet eens zo heel lang geleden was de droom van de gemiddelde band een contract tekenen bij een grote platenmaatschappij. Tegenwoordig zijn er andere maatstaven van succes voor in de plaats gekomen. Het is nu toeren wat de klok slaat en het summum is een optreden in de hoofdstedelijke poptempel. In het oefenhok wordt gefantaseerd over een uitverkochte, kolkende grote zaal van Paradiso.

Wil je weten hoe het allemaal in elkaar zit? Klik op receive the full article, vul dan je e-mailadres in en ontvang het volledige artikel.

(Tip! Gebruik gmail of hotmail voor de snelste verwerking. Bij andere providers kan wat vertraging in de verwerking optreden. Mocht je hiermee te maken krijgen, neem dan contact met ons op)

x

De weg naar Paradiso