Concerten & Logistiek
Hoe krijg je een festivalterrein of een stadion op een veilige manier zo snel mogelijk vol en weer leeg? Logistiek nadenken op hoog niveau met productieman Cees Muurling.

Prullenbakken, hekken, plattegronden en camera’s. Het zijn dingen waar je niet over nadenkt als je naar een concert of festival gaat, maar ze zijn wel noodzakelijk. Voor de organisator zijn deze zaken zelfs van het grootste belang. Bouw je tien of vijftien ingangen? Is er genoeg verlichting zodat er niemand struikelt? Waar zet je de toiletten neer en hoeveel? Kortom: hoe zorg je ervoor dat de ArenA op een veilige manier vol en daarna weer leeg raakt of dat 55.000 mensen drie dagen lang zorgeloos kunnen feesten? Cees Muurling, manager productie en projecten van Mojo, weet er alles vanaf.

 

 

Wil je het volledige artikel lezen? Klik op receive the full article, vul dan je e-mailadres in en ontvang de volledige lijst.

(Tip! Gebruik gmail of hotmail voor de snelste verwerking. Bij andere providers kan wat vertraging in de verwerking optreden. Mocht je hiermee te maken krijgen, neem dan contact met ons op)

 

x

Concerten & Logistiek